Treningsavgift

Treningsavgift for sesongen 2017-18 blir sendt ut nå i slutten av november. Les info om dette og meld tilbake til Erik om det er noe feil.

Klubbtøy og handledager

Trening lør/søn/man 14.10-16.10

Det blir ingen rulleskitrening i morgen lørdag, da de fleste skal løpe Drøbak Maratonintervall. Rolig tur på søndag for de som er klare til det. Elghufs på mandag. Husk staver til det.

Samling Sjusjøen

Fredag 6. oktober til søndag 8. oktober

Rulleskirenn Tistedalen

Se link om rulleskirenn i Tistedalen 9. og 10. september: https://www.skiforbundet.no/ostfold/terminliste/arrangement/?eid=313604 og Frogn på Langs søndag 10. september: http://frognmarka.no/andresider/Frognpaalangs.html

Trening 21.august

Vi gjentar myrintervall, men i dag blir det lengre intervaller enn sist. Vi møtes på P-plassen ved Frogn vgs kl 19.00

Trening mandag 14. august

Myrintervall Vi møtes på P-plassen ved Frogn vgs kl 19.00. Ferdig ca 20.30

Ingen trening 24.-25. juni

Det blir ingen trening denne helga. Vi trener som vanlig med løp intervall på mandag kl 19 fra museet og rulleski kl 19 på torsdag. Er det fint vær går vi til Nesset og kjøper softis. Beskjed om dette legges ut rett i forkant.

Mandag 22. mai

Vi prøver å gjennomføre en makspulstest i kveld. Alle som har pulsklokke må ta på den. Testen gjennomføres slik: Vi løper i Batteriveien øverste del, 2-3 minutter. Først en gang for å bli kjent med distansen. Andre gang løper vi distansen nesten opp mot maks uten å bli for stiv. Tredje gangen løper vi maks. Pass på at du har spist i grei tid før trening.

Samling 25 - 28 mai

Her kommer planen for helgens samling

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift