Tider for juledugnad

Vi har fått følgende tider for dugnadsjobben vår:

Juledugnad!

Vi har noen kroner igjen å betale på treningsavgiften, samt at vi sparer til hettegenser. Vi trenger derfor penger, og er nå så heldige at vi har fått en flott dugnadsjobb i jula, over flere dager. Mer informasjon kommer på mail. Om du ikke kan stille i det hele tatt, gi beskjed så raskt som mulig!

Vi trener mandager og torsdager ut november

Etter å ha konferert med jr 1, trener vi mandager og torsdager på Seiersten, fra kl 20.30-22. Vi håper fra og med neste uke å se 01-gutter på treningsfeltet, og da er det viktig at spesielt 99-gutta viser seg fram! Minner også om at 250 kr fra Reiselotteriet nå betales inn.

Vi trener mandag og torsdag

Vi tar sikte på å trene to ganger i uka fremover. Våre treningsdager blir da mandag og torsdag, fra kl 20.30-22 på Seiersten KG. Få med flest mulig, så blir det moro!

Ingen trening torsdag kveld

Treninga på Seiersten KG i kveld er avlyst pga sykdom.

Ingen trening søndag - full rulle til uka!

Søndagens trening på Seiersten KG er avlyst. Neste trening er mandag kveld på Frogn KG.

Neste trening blir søndag 22 oktober

Det blir ikke trening denne uke før til søndag. Vi trener trolig kl 16 på Seiersten søndag ettermiddag, om ikke annen beskjed kommer.

Trening på søndag kl 16 på Seiersten

Vi fortsetter sesongen litt til. For alle de som jobber - og det er mange av dere, har jeg skjønt - så må jo søndag være en perfekt treningsdag! Derfor trener vi førstkommende søndag kl 16 på Seiersten (vi har fått låne litt bane av Jr 1).

Ingen trening onsdag eller torsdag

Det blir ingen trening onsdag og torsdag denne uke. Vi undersøker muligheten om vi kan bli med på en cup på tampen av året, slik at vi holder hjulene i gang. Kommer tilbake til dette senere.

Bortekamp mot Kvik/Halden tirsdag kveld på Strupe KG

Vi møter Kvik/Halden på Strupe KG (Thorsheimveien 10, 1782 Halden) tirsdag kveld. Kampstart er kl 20. Det betyr at frammøte utenfor Pizza Baron blir kl 18. Vi har skjønt at interessen for å bli med på denne kampen er stor, og følgende tror vi kommer til kamp: Robin, Sebastian JS, Mattis, Geir Åsmund, Erik, Emil SS, Emil SF, Noah, Victor, Herman, Mathias W, August, Patrik, Daniel F, Henrik B, Håkon + 2 til (venter på bekreftelse fra flere gutter)

Besøk våre lagsider

MAN
18.12
20:40-22:00
Seiersten Stadion - 9/7 er A
TOR
21.12
20:40-22:00
Seiersten Stadion - 9/7 er A
Spiller Alder Kamper Assists Mål
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift