Første troppskokurranse

Gymnastene i DFI Turns troppsgymnastikkgruppe deltok i sin første konkurranse denne helgen. Det ble mange gode prestasjoner i Ellingsrudhallen i Oslo på tross av noe nerver i forkant. - Klikk på linken nedenfor..

De 11 utøverne fra DFI fikk flotte tilbakemeldinger fra dommerne for sine prestasjoner i oppvisningsklassen. I denne klassen følges reglene for troppsgymnastikk, men i stedet for karaktergiving består bedømmingen i en muntlig og skriftlig tilbakemelding fra dommerne. Troppen konkurrerte i trampett og tumbling. 

Pallplassering
Vanja Cheng Wiik deltok i tillegg i juniorklassen sammen med en tropp fra Ski IL Turn. Flotte resultater med poengsummen 7,45 i trampett som holdt til en 2.plass i konkurransen. I tumbling fikk troppen karakteren 7,85 og endte på en bronseplass. 

Vennskap og idrettsglede
Arrangør for konkurransen var Høybråten og Stovner IL. Det er andre året de avholder vennskapskonkurranse for klubbene i kretsen. Her er vennskap og idrettsglede i fokus. En lavterskelkonkurranse som i år hadde deltakere fra 8 klubber i 32 tropper. 

Utøverne på Tropp Konkurranseparti gleder seg til flere konkurranser neste sesong!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift