INFO TIL TURNFORELDRE

Hei alle sammen! Nå har vi kommet godt igang med nytt turnår, og det ser ut til at gymnastene har det bra på trening! Her er litt generell informasjon fra styret: (Klikk les mer....)

           Foreldre på tribunen i Frognhallen 
 • Vi pleier å tillate at foreldre sitter på tribunen i Frognhallen. Som regel går det bra, men noen barn er mer opptatt av å ha kontakt med mor/far enn å konsentrere seg om treningen. Dette kan forstyrre treningen for alle, og ikke minst ser vi at barnet selv mister konsentrasjonen. Derfor oppfordrer vi dere til å ta en prat med barnet deres om dette, og forsøke å holde dere utenfor hallen til treningen er over. 


           Foreldre i gymsalen på Sogsti

 • Foreldre skal ikke sitte inne i gymsalen på Sogsti, men må sitte utenfor og vente. Ta med kaffe og strikketøy og ha en koselig time utenfor, mens barnet ditt er i de beste hender inne i gymsalen

  Husk hårstrikker
 • Så slipper trenerne å låne ut sine egne

  Barn som kommer for sent
 • Barn som kommer for sent forstyrrer for alle andre. Husk derfor på å møte opp i tide. Trenerne har myndighet til å avvise barn som stadig vekk kommer for sent. Dersom dette skulle gjelde for deres barn, og dere er uenige i avgjørelsen som treneren har tatt, ber vi dere i så fall ta kontakt med en av oss i styret.

  Tilbakemeldinger
 • Vi setter selvsagt stor pris på om dere gir skryt til trenerne hvis dere synes de gjør en god jobb. Det synes nemlig vi - og vi vil veldig gjerne høre det fra dere også. Kritikk derimot skal rettes til styret på vår nye e-post turn@dfi.no.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift