TURNUKEN 2015

Vi inviterer til turnuke i Frognhallen i uke 26, 24-28 juni, for dere som er medlem i DFI Turn og går på turn 1 b, turn 2, turn 3, konkurransepartiene og troppspartiene.

Det vil bli turning i alle fire apparater, hopp, skranke, bom og frittstående, samt trampett og airfloor med mere moro!

Gjennom denne uken vil vi at du som gymnast skal kunne utvikle deg sportslig og lære nye ting i turn og om deg selv. Du vil bli utfordret med nye øvelser og andre måter å trene på da dette er noe annerledes trening enn de treningene du er vant med.
Alle vil derfor bli delt inn nivåbaserte grupper slik at vi på best mulig måte kan få med oss alle videre og lære nye ting!

Det vil bli servert saft og frukt alle dager, flere ganger om dagen, men matpakker må en ha med selv. Fredag blir det grilling ved lunsjtider, og her står vi for maten ;)

På søndag ettermiddag blir det en liten oppvisning, hvor alle gymnastene får vist hva de har trent på;) Alle gymnaster vil  motta diplom for deltakelse denne uken! ;) Dagene vil være fra kl. 09:00 – 16:30

Det vil si oppmøtet er mellom kl. 09:00 og 09:30 med effektiv trening fra 10:00
Avsluttet trening vil være kl 16:00, men vi trenere er der frem til 16:30.
Deltakelse vil kose 1600 kroner per gymnast .
Bindene påmelding.

De første 50 påmeldte får plass, så vær kjapp med å melde på!

PÅMELDINGSFRIST 4 MAI til turn@dfi.no Merk med TURNUKE 2015. Skriv navn på ditt barn, samt hvilket parti hun/han går på.

Vi gleder oss! :D
Hilsen Julie og Malin

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift