KRETSSERIEKONKURRANSE 13 JUNI

Jentene fra konkurransepartiene i apparatturn stilte med BBB (bra bedre best) rekrutt og stige 1 og 2. De gjorde det gjevnt over veldig bra, på tross av at flere hadde nye øvelser. Klikk på LES MER for flere bilder!

Det er godt med engasjerte, støttende foreldre på sidelinjen, som byr på mat og drikke time etter time. Turnkonkurransene varer lenge, og flere familier som har gymnaster i både rekrutt og stige var i Holmenhallen 12 timer, like blide og motiverende!

Hovedtrener og sportslig leder Malin tar en liten pustepause mellom slagene. Malin gjør en fantastisk jobb med jentene, sammen med de andre trenerne. Det ble kommentert over høytalerne hvor gode DFI turn var blitt på så kort tid, og at turn Norge var glade for å se oss tilbake i kretsserien. Morro for engasjerte trenere som ånder og lever for idretten!

BBB jentene (7-9år) under premieutdeling. Deres tredje konkurranse, og de har vist fremgang og trygghet for hver gang!

Stige 1&2 jentene under premieutdeling. Flere med helt nye øvelser i flere apparatater som bom og frittstående. De gjennomførte utrolig bra, med unntak av et par fall. Sånn er det med nye øvelser, det tar litt tid å bli kjent og trygg. 

Våre flinke rekruttjenter (11-12 år) etter konkurransen. De gjorde det bra i alle apparater, og noen hadde nye øvelser i bom og frittstående.

Jentene er hoppende glade for supert gjennomført konkurranser våren 2015, og ser frem til turnuken som starter om en drøy uke!

B

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift