NYHETSBREV

Hei, Det nærmer seg raskt sommerferie, og i den forbindelse ønsker vi å informere litt rundt oppstart høst 2015. Først og fremst - takk for i år. Det har vært veldig koselig å ha alle de flotte barna hos oss, og vi håper vi ser dere ved oppstart i august/september.

Frognhallen stenger - vi skal til Dyrløkkeåsen
Som de fleste sikkert har fått med seg, skal Frognhallen stenges for oppussing fra mars 2016 og i 1 ½ år. Siden turngruppa er stor og plasskrevende, har derfor hovedstyret i DFI bestemt at vi skal flytte allerede denne høsten. Vår nye treningsarena blir Dyrløkkehallen. Det blir også endringer i treningsdager. Vi har tidligere hatt treninger tirsdag, torsdag og fredag. Våre nye dager blir nå mandag, onsdag og fredag.

Har du barn på miniturn?
Miniturnpartiene trener som kjent på Sogsti skole mandager og torsdager. Mandagen vil fortsette på Sogsti, mens torsdag utgår og blir i stedet flyttet til Dyrløkkeåsen på fredager. Det blir også endel endringer på partiene, så har du barn her, må du lese følgende:
Mandagspartiene blir ikke lenger rene barneturnpartier, men to foreldre-barn partier hvor mor, far eller en annen voksenperson blir med på aktivitetene. Vi legger vekt på samspill mellom den voksne og barnet, og det blir lek, stasjonstrening, grunnleggende turnøvelser og masse gøy for både små og store. Her er den voksne som er "turnapparatet", så det blir fin trening for mamma eller pappa også:-).
Miniturnpartiet, som blir flyttet til fredag, er for barn mellom 5-6 år.  Barn som fyller 5 år i løpet av høsten, melder du fredagsspartiet – Turnlek 5-6 år. Her skal ikke foreldrene delta.

Nytt påmeldingssystem
DFI turn skal nå ta i bruk et nytt system for påmelding og registrering til gruppene. Dere som allerede er registrert som medlem, må registrere dere på nytt fordi det gamle registeret ikke automatisk er synkronisert mot det nye.

Viktig - gjelder for barn som allerede er medlemmer: Dersom dere ønsker at deres barn skal fortsette fra sesongstart høst-2015, MÅ dere gå inn på turn sine nettsider på dfi.no og registrere medlemsopplysninger under «Påmelding 2015/2016».  Meld dere på riktig parti i uke 32 (03.08.15 - 09.08.15). Dette må gjøres via MAC/PC og ikke nettbrett/telefon. Sørg for å ha oppdatert JAVA på PC/MAC før du starter.

Gjelder for alle, både nye og gamle medlemmer
Her er fremgangsmåten du bruker for å melde barnet ditt på kurs:
1. Fyll inn feltene navn, mobil, epost, adresse, fødselsdato og klubb.
2. Det er kun mulig å melde på ett barn av gangen.
3. Klikk deg videre og velg ønsket parti. OBS. Velg det partiet som samsvarer med alder på ditt barn.
4. Klikk på grønn knapp «til betaling» og betal med Visa/Mastercard via en sikker løsning hos Nets. For å være sikret plass, må du betale innen 15 minutter. 5. Du vil få kvittering tilsendt på e-post når du har betalt.

Etter 09.08.2015 åpner vi opp for påmeldinger fra andre, Da er det førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder.

NB! Dere som har barn på konkurransepartiene må også registrere dere i det nye systemet innen utgangen av uke 32.

Det er lov å ombestemme seg, men...
Vi ser oss nødt til å stramme inn på rutiner for av-/og påmelding. Har du meldt på barnet ditt og velger å slutte, må du gi beskjed innen to – 2 – uker etter oppstart, ellers må du betale for hele kurset.

Lurer du på noe?
Du finner all informasjon om partier, nyheter, bilder, påmelding og priser på våre nettsider, dfi.no. Du kan også sende oss en e-post på turn@dfi.no. I tillegg legger vi fortløpende ut informasjon på facebook.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift