Retningslinjer i hallen

Nå er semesteret godt i gang, og vi syntes oppstarten har gått kjempe fint. Barna virker fornøyde og treningsglade! Vi ønsker å gjøre dere oppmerksomme på noen retningslinjer som må følges når vi er på trening:

  • Når treningen er slutt, eller hvis noen må gå midt i treningen så husk å gi beskjed til deres trener. Barna blir krysset inn på lister og det er viktig at de blir krysset ut igjen. 
  • Foreldre må holde seg på tribunen mens barna turner. Det er forstyrrende med foreldre langs kantene, og som gjerne snakker høylytt. Vi har forståelse for at noen barn på de minste partiene er usikre i starten og trenger en forelder i nærheten, men flytt dere til tribunen så fort det lar seg gjøre. 
  • Det hender at lokalavisen kommer på besøk og lager en artikkel om turningen i avisen, eller vi tar bilder til våres webside. Dersom det er noen som ikke ønsker barna sine avbildet i avisen/web så send oss en mail på turn@dfi.no. 
  • Når dere skal hente/levere barna på trening så må dere bruke garderobene (2 og 3), og ikke trappen helt innerst på tribunen som fører direkte ned til hallen. Konkurransepartiet trener ved denne utgangen, og det er både forstyrrende og farlig dersom barna eller foreldre møter på en gymnast i full fart. 

    På forhånd, takk! 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift