Godt betalt ekstrajobb

Kan du tenke deg å bli kretsdommer? Denne jobben passer for deg som er eldre enn 16 / 17 år, og som har litt tid til overs.

I DFI Fotball har vi begynt å bygge opp en stamme av yngre dommere. Vi har mange 13-16 åringer som dømmer kamper i barnefotballen her i Drøbak. I tillegg har vi som mål å bygge opp en større stamme av kretsdommere - de som dømmer kamper i ungdomsfotballen i kretsen. Kretsdommer passer for deg som er fra 16/17 år og opp til godt voksen :-)

I 2016 sesongen var det 3 nye aspiranter som gjennomførte kurs og dømte kamper i kresten. Alle 3 dømte mye, og leverte en strålende innsats. Alle tre ble godkjente dommere etter årets sesong.

God inntekt

Dersom du trenger en jobb, eller en ekstra inntekt kan det å være dommer være kjærkomment. I starten dømmer man kun 9-er kamper i 13 og 14-års klassen. Dette er en fin arena å starte opp på. Man får minst 350,- for å dømme en kamp for kretsen - samt at alle kostnader blir dekket etter statens satser. Det betyr at man får km-godtgjørelse, busstransport, bomring etc. dekket. En dommerregning ligger som oftest på 5-800,- pr kamp - noen ganger mer - avhengig av hvor langt man reiser. Så dette kan være en kjærkommen ekstrainntekt.

Krets bruker elektronisk verktøy (FIKS) for oppsett, rapportering etc. Dette betyr at du enkelt gjennom sesongen både kan "avbestille" kamper du ikke kan dømme, og søke om flere kamper hvis du i perioder vil dømme mer. Det er derfor ikke noe problem å tilpasse dømmingen til skole, andre gjøremål etc.

Hva kreves?

Du bør like fotball. At du tidligere selv har spilt aktivt kan være en fordel, men absolutt inget krav. Det viktigste er at du mestrer en utfordring og er i noenlunde god form.

Dersom du selv ikke har bil (ikke er gammel nok til å kjøre selv) er det en stor fordel om du har noen hjemme som kan følge deg opp. Til noen av kampene kan du komme deg fint fram med buss, men ofte er det en fordel med bil eller ev. lett motorsykkel.

Kurs

Krets arrangerer dommerkurs for rekrutter helgen 11-12. februar.
Ingebn forkunnskaper / erfaring trengs.
Se mer info på vedlagte PDF.
DFI Fotball dekker kurset for deg, og du vil bli fulgt opp både i forbindelse med kurset og når du ev. starter med å dømme kamper.

Å være dommer er også en fin ting å ha på en CV
Og du får betalt for å være ute i friluft og gratis trening på kjøpet :-)

Kan du tenke deg å høre mer om dette - ta kontakt med Vidar Færgestad - dommeransvalig i DFI Fotball.
Vidar treffer du på mobil 90 56 57 50 - eller send en mail  vidar@bedre.net

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift