Spillerutvikling

DFI Fotball / Audsen - spillerutvikling for de yngste

DFI  SPILLERUTVIKLING  2017

Til: trenere, foresatte og barn født i 2009, 2008, 2007, 2006 og 2005

DFI har igjen engasjert den profesjonelle spillerutvikleren Jan Erik Audsen til å igangsette spillerutvikling for de aller yngste i DFI i 2017.

Hans treninger var svært populære da han for noen år siden (over flere år) la til rette for spillerutvikling her i Drøbak. Nå er han tilbake, og ønsker mange barn velkommen til 10 treninger med oppstart søndag 5. mars!

Barn skaper sin egen verktøykasse

Innholdet på DFI spillerutvikling er mye basert på de europeiske toppakademienes prinsipper med mye basistrening med ball samt motorikk. Barn mellom 6-12 år er midt i den motoriske gullalderen. Da lønner det seg å trene litt ekstra – i tillegg til lagstreningene. Barn i denne alderen vil kunne lære nye bevegelser mye lettere. Det er fordi kroppen er svært tilpasningsdyktig til motoriske stimuli. Det er nå barna skaper sin egen verktøykasse av tekniske og motoriske ferdigheter.

 Å utvikle trenere er også en del av fotballkonseptet. Her har barnas trenere en fin mulighet til å delta aktivt på treningene – uten noen form for hovedansvar. Her vil det dukke opp en rekke morsomme, effektive og lærerike øvelser. Øvelser de kan ta med seg tilbake til sine lag (overføring av trenerkompetanse).

Innsidepasninger

DFI Spillerutvikling er en del av en langsiktig, planmessig og strukturert spillerutviklingsplan. I løpet av vårens 10 treninger er hovedfokuset på innsidepasninger. Barna får lære seg noen svært viktige læringsmomenter som gjør at de kan spille gode pasninger til hverandre. På hver trening vil barna også ta del i en rekke motoriske øvelser. Balanse, smidighet og evnen til å koordinere kroppen sin vil bli viktige momenter. I tillegg skal barna få mulighet til å spille kamper på små baner med få spillere pr. lag. Det for å sikre at barna så ofte som mulig blir involvert i selve spillet.

Oppstart: søndag 5. mars.                  MAKS: 40 spillere («først-til-mølla-prinsippet».)

STED:              Seiersten Stadion

DATOER:         5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 23/4, 30/4, 7/5 OG 14/5

TIDSPUNKT:    12.30 – 13.45  /  13.45 – 15.00

Pris:                 1250 kroner (søskenmoderasjon = 2000 kroner)

Påmelding:     Send mail med fullt navn, adresse og fødselsdato på barnet til:

                        audsenjanerik@gmail.com

Med vennlig hilsen

Jan Erik Audsen (Fokus Spillerutvikling, mobil: 901 40 468) og Teitur Thordarson (DFI)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift