Ullerudbanene stengt ut uka!

Da har DFI og banemester gitt beskjed om at Ullerudfeltet er stengt ut uka. Å ta sjansen på å åpne banene torsdag kan påføre banen skader som vil være vanskelig å rette opp, så selv om snøen blir borte så vil banen fort fremstå som et gjørmehull hvis vi starter opp med trening og kamper der. Det er meldt om bedring i været, men fortsatt veldig kjølig sånn at smeltinga vil gå sakte om ikke sola får ordentlig tak.

 Dette betyr at ALLE femmer og sjuerkamper må flyttes i tid.  Det er ikke ledig plass på Frogn eller Seiersten onsdag eller torsdag, i tillegg mangler vi utstyr for å få gjennomført kamper. 

 De som da er trenere/lagledere - MÅ ta kontakt med sine respektive motstandere for eventuelt bli enige om å spille kampene på en annen dato/dag.  NÅR dere har blitt enige om hvilken dag kampen skal spilles på, så ta kontakt med pwollb@gmail.com så setter jeg opp ny dato og tid i FIKS.

 Kampene MÅ ikke spilles.  Femmerserien )og sjuer) starter veldig tidlig i år, ja kanskje litt for tidlig.  Så at man mister en kamp i slutten av april er kanskje ikke så viktig med at sesongen varer helt til oktober.  Det er jo ikke tabeller og resultater i disse seriene, så det går an bare å avlyse.  Men dette er opp til dere selv :-)

 For dem som vil trene, så anbefaler vi grusbaner i nærmiljøet.  Høiås, Vanntårnet, Sagajordet, Sogstibanen og diverse ballbinger er fine plasser å trene når nøden er størst :-)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift