Suksess i slottsfjellcup

Jenter 00/01, gutter 05/06 og jenter 04 deltok også i Slottsfjellcup, og samtlige lag kan rapporterer om suksess og gode prestasjoner. Litt ekstra spesielt var det for jentene som dro på sin siste cup sammen som J00/01, men seier i bronsefinalen ga en fin brionsemedalje rundt halsen på veien hjem.

J00/01 kan juble etter nok en velykket cup, og aller best smakte seieren over Nesodden J16. I en spennende kamp, der lagene byttet på å føre, sendte rødtrøyene de hvite fra naboklubben hjem etter seier i sudden. En litt uheldig start på kampen i semifinalen, der en av nøkkelspillerne ble satt ut de første ti minutten med neseblod, ødela sjansene for finale, men bronsefinalen ble vunnet og vi fikk med oss medlaje hjem. En god sportslig helg med masse godt håndballspill, og ikke minst en veldig hyggelig sosial avslutning på mange år sammen som lag, sier Magnus Seip.

Jenter 04 stilte i denne cupen med hele 3 lag. Alle lagene presterte godt, og spillerne glimtet til med godt håndballspill og gode enkeltprestasjoner. Det ene laget kom seg også helt  til kvartfinalen i a-sluttspillet der Vestby ble hakket for sterke. Men treneteamet er allikvel meget godt fornøyd med en så sterk prestasjon første gang de deltok i en cup med sluttspill. Nå gleder vi oss til Storhamarcup, og der skal vi overnatte, så da blir det mer fokus på det sosiale også.

Geir Åge Løset kan rapporter om imponerende innsats og stor semning da i leiren til G05/06. Dette var første gangen denne gjengen var på overnattingscup, og det frister nok til gjentagelse etter å ha gått ubeseira gjennom turneringa (3 seiere og 1 uavgjort). Med supermotiverte spillere og trenerer, samt entusiastiske foreldre-supporere i bakhånd, fikk alle en opplevelse som byr på mersmak. En flott ramme som avslutningen på sesongen for denne flotte gjengen!

Vi gratulerer samtlige med gode resultater!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift