Super innsats i helgens konkurranser

Jentene gjorde gode og stabile øvelser, jevnt over i alle apparater. Lørdag var det "stige" jentene (våre eldste gymnaster) og søndag "bra bedre best" (den yngste gjengen) sin tur. For flere bilder klikke dere inn på artikkelen.

Lørdag 13 mai var "stige" jentene i konkurranse. Det var flere av jentene som ikke hadde konkurrert på en stund, så de var spente.
Eira og Linea hadde dans for første gang og Ada hadde ny dans. Alle gjorde en kjempe flott innsats, gjennomførte utrolig bra til å ikke ha et fullt frittstående gulv å trene på.

Ellers mye bra jevnt over hos alle sammen. Det syns at de har trent mer (helge - treningene) på tross av at de hadde flere vanskeligere elementer enn sist var de mye tryggere, og øvelsene var bedre gjennomført.
De som var med var Noor, Eira, Linea, (stige, klasse 1) Carmen, Malene, Lina og Ada (stige, klasse 2).
Kjempe bra jobbet jenter, vi er stolte!


 

Søndag 14 mai var det "Bra Bedre Best" jentene sine tur i konkurranse. Gode stabile øvelser, noen hadde nye øvelser og andre jobbet med de samme som i forrige konkurranse. Gøy å se den jevne og gode utviklingen, og hvor flinke de er blitt til å være i konkurranser. Det krever sitt i forhold til nerver og konsentrasjon.

Bra jobbet jenter, vi er stolte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift