Storhamar cup 2017

DFI jenter 2006 deltok på Storhamar Cup helgen 27-28. mai....

 

DFI jenter 2006 deltok med hele 26 jenter – fordelt på 3 lag – på årets Storhamar Cup og deltakelsen kan betegnes som en suksess både sportslig og sosialt.  

Jentene ble fredag innkvartert i gymsalen på Ajer ungdomskole og etter en kort «kom i orden» økt, flyttet trenere og spillere seg til Pasta og Pizzanini i Hamar sentrum for fredagspizza + gjennomgang av ordensregler og kampprogram.

Kl. 07:000 lørdag var jentene oppe og klare for frokost – og første kamp var allerede 08:40.  Støtteapparatet ønsket at alle jentene skulle være til stedet i Vikingskipet under alle kampene så lørdag ble en lang dag med første kamp 08:40 og siste kamp 17:40 – totalt 10 kamper ble spilt lørdag.  Vi benyttet lørdagens flotte sommervær til å slappe av utenfor hallen mellom kampene og noen av jentene testet også ut badevannet (i kaldeste laget spør du meg J).  Etter at kampene lørdag var ferdigspilt var det tilbake til skolen for å dusje og gjøre seg klare til åpningsshowet i Hamar sentrum.

Søndag var det på ny opp kl. 07:00 med frokost og ny morgenkamp 08:20. Heldigvis hadde laget bare 5 kamper søndag og alle disse innenfor 2,5 timer. 

Slitne og veldig fornøyde kunne jentene ta imot velfortjente medaljer etter at siste kamp var spilt. Og som første kamp endte også siste kamp med seier.  Totalt 15 kamper ble spilt ila helgen som bidro til 9 seiere, 1 uavgjort og 4 tap – noe som støtteapparatet og jentene var veldig fornøyde med. Spesielt med tanke på at siste serierunde ble spilt første helgen i april og kun en treningskamp ila denne perioden.  Jentene viste stort engasjement og samhold gjennom helgen, noen som bidro til en enkel jobb for støtteapparatet.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift