Seier!!!

Det er viktig å komme godt i gang! M/S - DFI 1-3 DFI videre til runde 2 i kvalifiseringen til NM

Det var aldri noe tvil på "Måna", som for kvelden fungerte som M/S sin hjemmebane. DFI tok kommandoen fra første spark. Laget var som følger, Kristoffer i mål, Magnus Pierce, Mats, Stian og Gustav i forsvar, Peder og Maxi sentralt, Atle, Philip Ekeberg og Markus G offensivt og Magnus F på topp! Benken var Aziz (keeper), Aksel, Sander, Mathias, Philip Semmen, Samale og Nichlas!

100% kontroll for badebygutta, og de vinner kampen fullt fortjent. Eneste skår i gleden var en liten inefetivitet foran mål, men det kommer helt sikkert! DFI vinner 1-3 på "bortebane" etter 2 mål av kaptein Peder Mæhle og ett fra Markus Aaser Grønli. Kun 3 bytter i cupen, så Samale, Sander, Mathias får noen minutter på slutten! 

I 2017 gikk DFI til 1.runde i cupen etter å ha slått ut Ås (4-1) og Korsvoll borte (1-3). Dermed kvalifiserte vi oss for cupenns første runde! Viktig for å vise at vi er en del av "det gode selskap", og ikke minst fordi det betyr kroner i klubbkassen, både fra forbund og eget arr.

Nå venter vi spent på mulig motstander i kvalifiseringsrunde 2, forhåpentligvis på Seiersten og om vi skal spekulere litt rundt mulige "lokale kandidater" så ser vi at det er fem lag fra Østfold fotballkrets som fortsatt er med i kvalikk, Østsiden, Selbak, Råde, Sprint og DFI,  det betyr KANSKJE at DFI blir satt opp mot et lag fra Oslo eller Akershus krets... Vi tipper Ullern, Nordstrand eller Lokomotiv Oslo...  

 

Nå har DFI passert første hinder (Manglerud Star) på veien mot nok en NM deltagelse!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift