FULLT Turnuke 25.-29.juni

Det er med glede vi kan gjenta suksessen med turnuke! DFI inviterer til turnuke i juni (uke 26). Klikk deg videre for mer informasjon og påmelding.

Turnuken foregår på Høiås, Heer og det blir aktiviteter både inne og ute. Gode pauser med mat, drikke, frukt og sosialt blir det også. Les mer om programmet, pris og meld på ved å følge direktelinken til påmeldingsskjemaet. 
 
 
NB: Vi er i kontakt med leverandør av nettsiden vår på grunn av error-meldinger som dukker opp ved fullføring av betaling ifm påmelding til turnuka. Alle påmeldinger har så langt gått igjennom, så det er kun denne meldingen som dukker opp som er problemet. Hvis noen har tatt bilde av denne feilmeldingen blir vi glad om dere sender den til turn@dfi.no slik at vi vet hvordan den ser ut. Har du fylt ut alle felter for betaling og fullført skal påmelding være gjennomført. Vi jobber med dette, men bare send en mail til oss dersom du er usikre på noe.
 
Har du ikke turnet dette semesteret, men ønsker å delta på turnuke kan du det. Er du 13 år eller eldre må medlemsskap i DFI kr. 200,- betales i tillegg på grunn av forsikringer.
 
Det arrangeres også turnuke i august. Les mer og meld på her.  
 
Velkommen på turnuke! 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift