Fotballskole + Annet

Fotballskole, Badeby cup, Obos cup finale helg med mer


 

Hei,

Minner alle om Kiwi fotballskole 25-29 Juni, påmeldingsfrist 20. Juni.

Mandag 4. Juni er det mulig å melde seg på til Tine fotballskole 13-18. August på dfi.no/fotball

Fra Mandag 4. Juni så skal ikke dommere på Ullerud få utbetalt sine penger fra kiosken, dommerregninger skal legges i rød postkasse som settes opp på kiosken. Så betales dette ut fra administrasjonen.

Søndag 3. Juni så spiller begge våre A-lag hjemmekamp på Seiersten rett etter hverandre. Herrene er først ute kl. 15:00 mot Herd, damene spiller Kl. 18 mot naboen ÅS. Oppfordrer alle lag til å ta turen å se på.

 

DFI fotball har i år fått i oppdrag å være tekniskarrangør av OBOS Cupfinalene i alle klasser, i alt 10 finaler skal spilles på Seiersten Stadion 8-9. September i alderen 13 år- Senior. I forbindelse med dette så ønsker vi lag som kan melde seg til å bidra med å arrangere. Vi trenger billettører, vakter, kampverter, speaker, parkeringsvakter, kiosk med mer. Vi ser for oss 2 lag Lørdag og 2 lag Søndag som fordeler seg utover dagene da det kan bli noen timer jobb. Vi skal arrangere dette på en proff og fin måte og vise DFI fra sin beste side. Send mail til ken@dfi.no om nettopp ditt lag ønsker å bidra til et flott arrangement.

 

Badebycup i år går derfor Lørdag 22. September, invitasjon og påmelding til dette kommer om kort tid. 

Fortsett å nyt det flotte sommerværet og pass på så våre spillere får i seg godt med væske under kamper og treninger.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift