Parkour til DFI turn

Vi har gleden av å tilby lørdagstrening for troppsturn og parkour! Dette partiet har trening i hallen på lørdager og de vil trene både troppsturn og parkour. Klikk for mer info.

Troppsturn- partiet vil trene på samme måte som Troppspartiene vi har tilbud om på torsdager.  Her kan du trene troppsturn enten i tillegg til torsdag eller i stedet for. Dersom ikke etterspørselen blir stor nok til at vi kan åpne partiet vil dere som har meldt dere på bli informert om dette og få refundert pengene.

Parkour vil bli et ny treningsgren for oss i DFI T&T, og vil derfor bli et prøveprosjekt. Vi har fått forespørsler fra både trenere og barn som er interesserte i å prøve parkour, tricking og freerunning, og ønsker derfor å ta en sjans. Dette tror vi blir kjempegøy og håper mange viser interesse for dette. Dersom ikke etterspørselen blir stor nok til at vi kan åpne partiet vil dere som har meldt dere på bli informert om dette og få refundert pengene.

Hva er parkour?
"Parkour er en bevegelsesidrett der man skal kunne komme seg fra A til B på den mest effektive måten. En traceur (en utøver av parkour) som møter på et gjerde, vil ikke lete etter en port, men lete etter den mest mulig effektive måten å overkomme hinderet foran ham på. Parkour er heller ikke en konkurranse, og skal derfor ikke defineres som en sport der konkurranse er essensielt. Det handler om å konkurrere med seg selv og ingen andre. Den grensen man har, skal man bryte for å kunne bli enda bedre i det man driver med."

Ved spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på turn@dfi.no ;)
Vi håper å se deg sprette på trampoline og trikse rundt i vår hall på Høyås!

NB. Bildet lånt av google, www.underthefootdance.com

Mvh
DFI Tropp & Turn

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift