Sommer info

Seiersten stengt, 100 års markering

Hei,

I Sommer i perioden 16. Juli - Ca 16. August så vi Seiersten Stadion være stengt. Mulig åpner litt tidligere, men det er vær avhengig. Årsaken er at gressmatta på Seiersten skal skiftes ut og legges nytt, samt at undervarmen skal fikses. Alle treninger på Seiersten utgår i denne perioden. For de lagene som da skal trene må flytte seg til Frogn KG og Ullerud. I August så kan det fort bli trangt, så ta hensyn til hverandre. For lag som skal forberede seg til Norway Cup eller annen cup på gress kan trene på Ullerud.

8. Juli så kommer Follo FK på besøk og skal spille seriekamp mot A-laget. Et realt nabo oppgjør, denne dagen så vil DFI Fotball feire/markere klubbens 100 års jubileum. Follo har signalisert at de kommer med opptil 200 tilskuere til kampen. Da får vi håpe Drøbak stiller dobbelt. Guttelaget som skal være ballgutter denne dagen kan kun stille med 3-4 spillere, vi trenger derfor 6-7 til hvis noen er hjemme og kan stille opp. Gi oss beskjed så fort som mulig.

Denne dagen stiller Selecet m.fler opp med konkurranser, premier og "giveaways", vi oppfordrer derfor å komme tidligere enn normalt. I pausen så vil det bli overrekket noen priser til noen av våre unge lovende utøvere i klubben med mer. Vi ønsker alle velkomne til en flott fotball dag med litt utenom det vanlige.

Minner om Tine fotballskole 13-17. August (Uke 33), påmelding via dfi.no/fotball. 

DFI Fotball ønsker alle lag som skal på cup i Sommer lykke til og til dere alle en riktig god sommer.

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift