Lyst til å sykle VätternRundan i 2019?

Våre venner i Nesodden SK planlegger å sykle VätternRundan neste sommer, og lurer på om DU vil være med?

Om VätternRundan:

VätternRundan i Sverige er en folkefest uten like - med over 23.000 syklister som stiller til start. Mange i klubben har allerede syklet rittet, og vet hva de snakker om - og for de som ikke har vært med, bør dette oppleves. I motsetning til ritt her i Norge, så er fokuset her prestasjonen å sykle de 30 milene, fremfor å gjøre det på tid. Alle konkurrerer mot seg selv, uten hverken merkekrav, tidskrav, utstyrskrav eller andre krav andre enn de man setter på seg selv. Folk stiller opp med alt fra gamle militærsykler og gamle Crescenter uten gir, til tipp-topp karbonracere. Kjempegøy!

Det er et svært godt arrangement, og en velsmurt organisasjon, som vet hvordan de skal arrangere ritt, og hele Motala by står på hodet denne uken hvor de ulike rittene går, med Vättern Rundan siste helgen som ukens høydepunkt. 

Informasjon om planene fra Nesodden SK:

10 ryttere fra Nesodden, samt 2 ryttere fra Drøbak er foreløpig klare for rittet.

Vi kjører dette på "Gruppe 2-premisser". Det vil si at Gruppe 2 bestemmer fart og strategi, men sterkere ryttere fra Gruppe 1 er hjertelig velkomne til å bli med. 
Vi må sannsynligvis reise ned på dagen fredag, og retur søndag. 

Slik melder du deg på: Om en ikke har profil på rittet, oppretter en den på http://vatternrundan.se/sv/ . Når dette er gjort, går en inn på anmeldingar og søker opp gruppe nr: 203161-t9a383 og melder seg på. Dette blir da en ikke bindende forhåndspåmelding.

Viktig at dette gjøres i god tid før 20.10.2018, da gruppen meldes på i sin helhet den 24.10. Når denne er gjennomført har en ca en uke på å betale.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift