Godt betalt ekstrajobb

Som kretsdommer tjener du bra - en dommerregning er ofte på 600 - 900 for en kamp på en vanlig hverdag. Er du over 16 år, og trenger en ekstrajobb kan dette være noe for deg. Kurs 16-17. mars

I DFI Fotball har vi nå 7 godkjente kretsdommere som har gått kurs de siste 3 årene.
 

God inntekt

Dersom du trenger en jobb, eller en ekstra inntekt kan det å være dommer være kjærkomment. I starten dømmer man kun 9-er kamper i 13 og 14-års klassen. Dette er en fin arena å starte opp på. Man får 400- 600,-  for å dømme en kamp for kretsen - samt at alle kostnader blir dekket etter statens satser. Det betyr at man får km-godtgjørelse, busstransport, bomring etc. dekket. En dommerregning ligger ofte på 600 - 900,- pr kamp - noen ganger mer - avhengig av hvor langt man reiser. Så dette kan være en kjærkommen ekstrainntekt.

Krets bruker elektronisk verktøy (FIKS) for oppsett, rapportering etc. Dette betyr at du enkelt gjennom sesongen både kan "avbestille" kamper du ikke kan dømme, og søke om flere kamper hvis du i perioder vil dømme mer. Det er derfor ikke noe problem å tilpasse dømmingen til skole, andre gjøremål etc.

Dette er bl.a. en veldig fin ekstrajobb kombinert med studier i.o.m. at du selv styrer hvor mye du skal dømme.
Dette er også en glimrende ekstrajobb for deg som er godt over studentalder :-)


Hva kreves?

Du bør like fotball. At du tidligere selv har spilt aktivt kan være en fordel, men absolutt inget krav. Det viktigste er at du mestrer en utfordring og er i noenlunde god form.

Dersom du selv ikke har bil (ikke er gammel nok til å kjøre selv) er det en stor fordel om du har noen hjemme som kan følge deg opp. Til noen av kampene kan du komme deg fint fram med buss, men ofte er det en fordel med bil eller ev. lett motorsykkel.


Kurs- oppdatert info med ny dato:

16-17. mars holdes det rekrutteringsdommerkurs.

Ingen forkunnskaper / erfaring trengs.

Se mer info på vedlagte PDF


DFI Fotball dekker kursavgiften for deg, og du vil bli fulgt opp av meg både i forbindelse med kurset og når du ev. starter med å dømme kamper.
Klubben dekker også dommerdrakt m.m.

Å være dommer er også en fin ting å ha på en CV - dette teller i fremtidige jobbsøknader etc.
Og du får betalt for å være ute i friluft og gratis trening på kjøpet :-)

Kan du tenke deg å høre mer om dette - ta kontakt med Vidar Færgestad - dommeransvarlig i DFI Fotball.

Vidar treffer du på mobil 90 56 57 50 - eller send en mail  vidar@bedre.net

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift