Info Uke 6

Hei,

Da er alle ungdomslagene og seniorlagene påmeldte til serien, barnafotballen (8-12år) meldes opp i disse dager med frist 15. Februar.

Kretsen har også åpnet for spill i aldersgruppene 6 og 7 åringer. 3vs3. Er dette noe som er ønskelig så send inn en mail så ordner vi dette. Les mer om dette her:

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/2018/lanserer-santander-3v3ligaen/


https://santander3v3heming.cups.nu/

Seiersten Stadion:

Seiersten Stadion skal som kjent stenges i løpet av 2019. Dette skjer i tidsrommet 30. Mai - 15. August, da blir det lagt ny undervarme (vannbåren) og nytt gressteppe skal på plass. Dette kan by på endel utfordringer, men vi skal klare å løse dette.

Dommere 2019:

Vidar Færgestad har gjort en formidabel jobb på dommersiden og fått flere dommere på kretskurs og noen fra 2018 er også kvalifisert som kretsdommer i 2019. Kjempeløft for klubben. Takk for en meget god jobb Vidar! Vet dere om noen dommerspirer i egne rekker så kontakt Færgestad, enten det er snakk om klubb eller kretsdommer. Fin ekstra inntekt for ungdommen, og vi trenger spesielt flere jenter til å melde seg på.

Nominasjoner til Krets og sonelag:

Alle nominasjoner til krets og sonelag skal nå innom SU med begrunnelser for hvorfor den/de aktuelle spillerene skal på krets eller sone. Dette for at vi skal få forvaltet talentene bedre, få bedre kontroll på antallet med mer. Sendes til SU leder Inge Lervik på -inge.leirvik@gmail.com

DFI fotball-akademi 7-13 år:

Det er åpnet for utvidelse av akademiet med nye 30 plasser, dette ble lagt ut på hjemmesiden 1. Februar. Det er fortsatt 20 ledige plasser. Ny intruktør er også på plass, Trygve Velten som nå tar over ansvaret for de eldste på akademiet, dette er veldig gledelig at han blir med. Informer ut til foresatte og spillere i den aktuelle aldersgruppen.

Hjemmekamper A-lag herrer og A-lag damer:

NFF og Espelund utvalget har sendt ut instrukser til alle klubber med lag i Tippeligaen/Toppserien og ned til Norsk tipping ligaen og 2. divisjon kvinner. Her er sier instruksen at på alle hjemmekamper skal stadion være tilgjengelig for A-lagene minst 60 min før kampstart. For oss i enkelte perioder så kan dette bety utfordringer med tanke på at Seiersten stenges og vi i en kort periode kun har en bane. Kretsen kjenner til instruksen fra forbundet og vil bestrebe dette etter beste evne ved oppsettene. Men ha dette også i bakhodet i det øyeblikket dere må omberamme kamper at det er en buffer på minst 60 min.

FIKS:

Nytt av året er at kamprapport fylles og sendes elektronisk. Men dommer kan ha sin kamprapport som tidligere. I senior fotballen så skal målscorere, gule/røde kort legges inn elektronisk fortløpende under kampens gang. Er dere usikre på FIKS så ta kontakt så kan vi sette opp et lite kurs/gjennomgang av dette.

Arrangement/Cuper:

Vi skal gjennomføre noen cuper i løpet av året. 5à side, 7`er og 3vs3. Her trenger vi ressurspersoner til å bidra. Dette er både innendørs og utendørs cuper. Meld dere gjerne på dette så får vi satt Drøbak på kartet med gode gjennomførte cuper.

Ha en fortsatt fin sportslig dag.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift