Viktig beskjed vedr. kampoppsett krets

Gjelder først og fremst ungdomsfotballen, 13 år -SR

Til lagledere / trenere i Ungdomsfotballen.

Per Wollbraaten har nå fått ryddet opp i utfordringene vi hadde vedr. lag som ikke var påmeldt - glimrende jobbet Per :-)

Krets har nå bygget opp / om alle seriene i ungdomsfotballen.
Det er derfor ekstremt viktig at dere som allerede har sjekket sitt lag og dager dere spiller, sjekker på nytt. Slik at det dere nå tror og planlegger etter er rett info  (ett unntak er J14 - se meldingen fra krets nederst).

Vi kan fortsatt justere tider m.m - og dette starter Per på nå for at vi skal ha en kabal hvor vi får brukt alle banene mest hensiktsmessig.
Så det kan forstatt komme enkelte endringer - 18. mars er frist her.

Jeg venter til etter 18. mars med å laste inn hele oppsettet på dfi.no - i dagene som kommer kan alle klubber gjøre endringer og tilpasninger.

Lurer du på noe vedr. kampoppsett eller har viktige innspill - Per er rett mann for dette:  pwollb@gmail.com

Igjen - takk til alle tålmodige lagledere / trenere som har jobbet tett med Per de siste dagene for å lande kabalen.
Jeg håper vi nå er i boks for alle :-)
Og de siste justeringene vet jeg er i trygge hender.


Mvh Vidar Færgestad
Leder av styret DFI Fotball

--------------------------------------------------------------------


Følgende viktig info fra krets kom i dag:

NFF Østfold har nå bygd  kampoppsettet for aldersklassene 13 - 19 (jenter og gutter) med unntak av J14 (alle allerede bygde kamper slettes her i løpet av dagen i dag) som klubbene har sterkt ønske om at skal bygges om. Den klassen vil bli bygd i løpet av neste uke og kamper vil bli lagt der det er tilgjengelig baner.
Rolf Bakkum som har ansvar for barnefotballen 8-12 år kan komme til å forskyve kampstart i noen kamper da 10-åringene i år skal spille 7er fotball med kamptid 2x30 minutter + pause, eksempelvis at kampstart endres fra 1830 til 1845 slik at J10/G10 kan starte 1730.

Vi har i  den utstrekning det har vært mulig har vi tatt hensyn til spesielle ønsker. Ulikt antall lag i de ulike avdelingene, antilagsproblematikk og banekapasitet er utfordringer som gjør at alle ønsker ikke kan innfris.
Vi gjør som tidligere sesonger at vi åpner systemet for at klubbens ansvarlige kan bytte bane og klokkeslett innenfor samme dag i en periode ut uke 11. Altså vi stenger for dette på morgenen den 18. mars. 
 
Når det gjelder avdelinger som skal bygges om underveis, eller KM avdelinger, skal ingen kamper spilles etter siste rundedato. 
 
Når det gjelder flytting av dager, vil vi på det sterkeste anbefale at dere ikke gjør store endringer sent i mai og ut sesongen, før vi har fått bygd om avdelingene i mai mnd. 
 
Vi ber klubbene merke seg at de klubbene som har barnefotball lag ikke må legge kamper tidligere enn 18.30 da det skal inn mange avdelinger med barnefotball i perioden kl 17.30 – 18.30.
 
Det benyttes elektroniske kamprapporter i alle kamper fra 13 år og eldre. 

 
 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift