Kiwanis Jubileumsgave

DFI Fotball er en av 3 mottagere av Kiwanis Drøbak sin jubileumsgave.

DFI Fotball er en av 3 heldige mottagerne av Kiwanis Drøbak sin jubileumsgave. Hele 100.000,- tildeles DFI Fotball øremerket barn og unge som trenger ett stipend for å kunne være med på aktiviteter, fotballskoler etc.

En fantastisk gave - dette vil komme mange barn og unge til gode. DFI Fotball har opprettet en egen Kiwanis stipend konto og vil sørge for at alle midlene kommer uavkortet dit de skal.

Til alle trenere / resurspersoner + alle andre - dersom du vet om noen som kan trenge hjelp til å kunne delta på ulike aktiviteter i DFI Fotball er det bare å ta kontakt med en av oss i styret. Med denne støtten fra Kiwanis kan vi legge til rette for at enda flere skal kunne delta på våre aktiviteter.


Tusen takk til Kiwanis Drøbak for denne hjertevarmende gaven. Offisiell utdeling er i Vindfangerbukta / Seilforeningen mandag 20. mai kl 18.00 - møt opp :-)

 

Link til artikkel i Amta: https://www.amta.no/nyheter/kiwanis-club-drobak/okonomi/kiwanis-feirer-50-ar-med-a-dele-ut-270-000-til-barn-og-unge/s/5-3-570539

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift