Ny daglig leder i DFI ansatt!

Teresa Storrud Visedo er ansatt som ny daglig leder i Drøbak Frogn Idrettslag. Les mer om Teresa ved å klikke på les mer:

Teresa jobber i dag som salgsleder og key account manager i Berg-Hansen reisebyrå. Hun har lang erfaring fra ulike lederroller innen salg og markedsføring og som mangeårig aktiv ildsjel og tillitsvalgt kjenner hun godt til idretten i Frogn, spesielt DFI. De siste seks år har hun vært styremedlem i hovedstyret (2013-2018). Teresa er 47 år og bosatt i Drøbak. Hun tiltrer stillingen 1. september.

«Vi er svært glade for at Teresa med sin relevante bakgrunn og erfaring har takket ja til denne utfordringen», sier Heidi Andresen, styreleder i DFI. «Etter en grundig prosess med ekstern profesjonell rekrutteringsfaglig bistand, er vi trygge på at vi får en ny daglig leder som kan bygge idrettslaget inn i en ny tid, basert på det gode arbeidet Stein Erik Halck har lagt ned gjennom mange år. Teresa besitter den kompetansen vi har sett etter, og kombinert med hennes gode samarbeidsegenskaper og vinnende vesen er vi trygge på at vi med henne ved roret er godt rustet for de neste årene!», avslutter styreleder Heidi Andresen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift