Treningsplan mars 2019_OPPDATERT

Her følger plan for treninger i mars 2019_Oppdatert

Treningsplan frem til vinterferie 2019

Her følger plan for treninger frem til vinterferien

OPPDATERT _ Treningsplan november og desember

OPPDATERT Her følger oppdatert plan for november og deler av desember. Merk at treningstiden er flyttet til tirsdag og torsdag fra 1830-2000

Treningsplan oktober og november

Her følger plan for treninger i oktober og november Se vedlagt excel ark

treningsplan frem til høstferien

Her følger treningsplan frem til høstferien. I planen er også rolig langkjøring med voksengruppen lagt inn. Jeg oppfordrer de som har tid og overskudd til å stille opp her. Dette er ingen organisert trening for gruppen men Frede vil nok stille de fleste gangene. Annenhver torsdag er det trening med skiteam Follo. Frede vil også stille her. Transport inn organiserer vi via messenger. Vi planlegger også med en hjemmesamling i høst, men kommer tilbake med konkret dato for dette.

Treningsplan for Mai 2018

Vi fortsetter med 1 fast trening i uka (tirsdager fra 1800-1930). Oppmøte Follo Museum. Vi også innimellom dra i gang noen rulleskiturer på lørdager i ny og ne. Da kommer det egen melding på Messenger. (Det blir forøvrig ikke trening tirsdag 1 mai) Ellers så oppfordres alle til å delta på friidrettens treninger mandager, onsdager og torsdager.

Treningsplan for April 2018

Fra etter påskeferien trapper vi ned til en trening i uken. Det blir tirsdager fra 1800-1930. (Friidretten overtar torsdagene og kommer til å kjøre intervall/kondisjonsøkter på disse dagene) Neste trening blir da 3.4 fra kl 1800 -1930. Barmark. Oppmøte på Proshop. Dette vil være utgangspunktet for treningene fremover også vil vi oppdatere planen i løpet av de neste ukene meg noen konkurranser og lørdags-/søndagsøkter.

Treningsplan for februar og mars 2018

Her følger treningsplan for resten av februar og mars 2018

Treningsplan januar 2018

Her følger plan for treninger i januar 2018

Aktuelle skirenn - 03/04 - oppdatert

Vi tar utgangspunkt i det som er angitt som anbefalte renn i klubben, men jeg har lagt til noen som jeg vet det kan være interesse for. Jeg vil gi en "reminder" på messenger når påmelding nærmer seg. Den enkelte må selv melde seg på via MIN IDRETT.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift