Foreldremøte 7. mai kl. 19:00 i Smia

Det inviteres til foreldremøte for 2005-gruppen tirsdag 7. mai kl. 19:00. Sted: Møterom 2 i Smia Flerbrukshus på Dyrløkke i Frogn. Tema er skisesongen 2019-2020 som formelt starter 1. mai. Nærmere informasjon om saker kommer i god tid før møtet. Ber om at minst én foresatt til hver løper stiller på foreldremøtet.

Treningsplan mars 2019

Vedlagt er treningsplan for mars inklusive anbefalte renn. Husk å melde interesse for KM stafett senest 14. mars. Legg også merke til sesongavslutning 28. mars.

PÅMINNELSE: ubetalte treningsavgifter DFI Ski 2005 og medlemskontingent DFI

Økonomiansvarlig i DFI Ski har tatt kontakt og bedt om oppfølging av tre ubetalte treningsavgifter samt to ubetalte medlemskontingenter til DFI i vår gruppe. Jeg vil kontakte de dette gjelder direkte og ber om at disse ubetalte regningene betales så raskt som mulig. Takk for hjelpen!

Testløptider 13. november

Veldig bra innsats i testløpet 13. november! Mange forbedret seg fra forrige løp i august. Stor takk til tidtakere og løypevakter! Se vedlegget for tider.

Problemer med skilisens?

Det har vært enkelte problemer med skilisensen/lisensbeviset. Alle som skal gå skirenn til vinteren bør forsikre seg om at dette er i orden. Her er info om hva man bør gjøre.

Skilisens

Fra fylte 13 år må alle som går skirenn (utover karusellrenn) ha lisens. Årslisensen har gyldighet fra 1. oktober til 30. september. Jeg trenger data på de løperne som ikke allerede har lisens.

Testløptider Vindfangerbukta - Follo museum

Imponerende innsats av alle 2005-løperne som løp DFI Skis knallharde testløype på 3,1 km og som går hele 127 høydemetre! Tidene finner man i vedlagte regneark. Stor takk til løypevakter og tidtagere som sørget for at alle løp trygt og riktig og fikk korrekt tid! Det blir nytt testløp i samme løype i oktober. Ikke glem at testløp utelukkende er en konkurranse mot sine egne tider fra tidligere!!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift