Treninger vår/sommer 2018

Her kommer en oversikt over treningstider vår og sommer 2018.

Påmelding NM jr stafett

Påmelding til NM junior stafett er nå åpen i min idrett. Alle som ønsker å gå stafett for Akershus Skikrets må melde seg på her. For mer info og påmelding se kretsens hjemmeside https://www.skiforbundet.no/akershus/nyhetsarkiv/2018/2/stafettnmjr2018/

Treningsprogram mot NC Holmenkollen

Her kommer et treningsprogram for de siste to ukene fram mot NC i Holmenkollen. Pass på at du ikke blir for ivrig den siste uka. I neste uke er det meldt kaldt vær. Da er det viktig å skifte raskt fra svett trøye og lue til tørt og varmt tøy. Husk alltid lue når du er ute.

Treninger vinteren 2018

Vi bytter stilart på torsdagstreningene, slik at vi får to treninger i den stilarten som neste karusellrenn går i. Det vil si at denne uka bytter vi til skøyting på torsdag. Torsdagene skal vi og trene sammen med Ås.

Treningsavgift

Treningsavgift for sesongen 2017-18 blir sendt ut nå i slutten av november. Les info om dette og meld tilbake til Erik om det er noe feil.

Klubbtøy og handledager

Trening lør/søn/man 14.10-16.10

Det blir ingen rulleskitrening i morgen lørdag, da de fleste skal løpe Drøbak Maratonintervall. Rolig tur på søndag for de som er klare til det. Elghufs på mandag. Husk staver til det.

Samling Sjusjøen

Fredag 6. oktober til søndag 8. oktober

Rulleskirenn Tistedalen

Se link om rulleskirenn i Tistedalen 9. og 10. september: https://www.skiforbundet.no/ostfold/terminliste/arrangement/?eid=313604 og Frogn på Langs søndag 10. september: http://frognmarka.no/andresider/Frognpaalangs.html

Trening 21.august

Vi gjentar myrintervall, men i dag blir det lengre intervaller enn sist. Vi møtes på P-plassen ved Frogn vgs kl 19.00

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift