Kristoffer Randall - Else og Helge Askautruds gavepremie

Kristoffer er en hardtarbeidende ung fyr med store og tydelige mål - og i helgen nådde han et av dem: GULL i UM i friidrett i Steinkjer - 1500m kappgang med kun 1 sekund fra UM-rekord. Han har tidligere blitt Lerøymester, kretsmester, har konkurrert i Danmark og skal til helgen konkurrere i SM - Svensk Mesterskap. Med sitt alltid gode humør og sjarm er han en populær utøver, både her «hjemme» og på stevnene - han skaper alltid god stemning, er nysjerrig på andre utøvere og har fått gode venner i friidrettsmiljøet over hele landet. Kristoffer kommer vi til å se mye til i tiden fremover!

 

Sara Rebaudo Tingberg - Stipend

Sara Rebaudo Tingberg - født 2006 - er en svært ivrig og dedikert fotballspiller i DFI.
Høsten 2021 ble hun tatt ut på første landslagssamling - da på skyggelandslaget. Hun leverte varene til de grader, og ble plukket ut til hoved troppen allerede til neste landslagsuttak.

Her spilte hun begge kampene, og har siden det vært fast på J 2006-landslaget - også i 2022 har hun spilt med flagget på brystet.

Sara har spilt fotball med 2006-årgangen hele veien, og har vært en fast del av A-lag damer i DFI siden 2021 sesongen. Hun er en svært ettertraktet ung dame, hvor samtlige toppserieklubber i området har henvendt seg for å diskutere fremtiden. Sara er et meget godt forbilde for andre yngre spillere i DFI, som ser at veien til landslaget like greit kan gå via en klubb som oss, og en god bekreftelse på at det jobbes godt i de ulike lagene i DFI Fotball.

 

Les mer om prisene her, og se oversikt over tidligere tildelinger.