Masters-svømmerne hadde besøk fra to gjestetrenere for å drive teknikktrening både fredag og lørdag på Bølgen. Det ble gitt tilbakemelding om en svært vellykket helg som fristet til gjentakelse.

Lørdag morgen stilte seks DFI-rekrutter på Roald Amunden Cup for rekrutter på Sofiemyr. En av rekruttene deltok for første gang. Rekruttstevne gir god trening for rekruttene i hvordan det er å være på stevner, samtidig som rekruttstevner er stevner hvor ingen diskes, det er ikke resultatlister, og alle får medalje. Det var god stemning i gruppa hele veien, og det ble flere personlige rekorder for rekruttene.

Konkurransesvømmerne gav alt, satt personlige rekorder og en haug med topplasseringer

Syv DFI- og Sjøstjerna konkurransesvømmerne våre deltok på Roald Amundsen Cup på Sofiemyr. Det resulterte i et ras av personlige rekorder og imponerende mange første-, andre-, og tredjeplasser.

Her er noen av høydepunktene:

Aleksander Løtuft Johansen satt fire personlige rekorder og vant førsteplass på 100 meter fri og andre plass på 100 meter rygg.

Vegard Jevne Tangen svømte godt og satt personlig rekord på 50 meter butterfly - og enda en personlig rekord i samme øvelse i B-finalen med 31,28 sekunder som gav en 2. plass. Det ble også 2. plass og personlig rekord i 100 meter rygg med 1,15,05 minutter, samt 2. plass i 100 meter fri på 1,04,20 minutter. Vegard tok også med seg en tredjeplass i 50 meter bryst.

Johanne Sibbern Johnsen satt fem personlige rekorder og tok med seg mange premier. Gratulerer med 1. plass på 200 meter fri med en personlig forbedring på nesten 10 sekunder til 3,14,89 minutter. Det ble 2. plass og personlig rekord på 100 meter rygg, i tillegg til at Johanne slo sin egen rekord med 7 sekunder når hun svømte 50 meter fly på 43,84 sekunder, samt personlig rekord på 100 meter bryst. Johanne tok også en tredjeplass på 100 meter fri, og satt personlige rekorder på 50 meter fri og 50 meter bryst.

Emma-Sofia Gunnestad Frønæs vant 100 meter rygg når hun svømte inn på 1,35,07 minutter og 200 meter bryst på 3,47,67 minutter. Emma-Sofie tok i tillegg 2. plass i både 200 meter fri, samt på 100 meter medley hvor hun også forbedret egen rekord med 12 sekunder! Hun tok også med seg en 3. plass på 200 meter medley.

Tirill Kornelia Lorentzen Laberg svømte et meget godt stevne og satt personlig rekord i alle seks øvelsene hvor hun deltok. I 200 meter fri forbedret hun egen rekord med 23 sekunder, samt en forbedring av egen rekord på 22 sekunder i 200 meter bryst.

Sophia Aalgaard-Taillieu satt også personlig rekorder på alle sine øvelser og skrelte av hele 26 sekunder på egen rekord på 100 meter bryst og 45 sekunder på 200 meter bryst.

Marti Torres Muryn imponerte medpersonlig rekord i tre av fire øvelser.

Hovedtrener Vadim gav gode tilbakemeldinger og motiverte både rekruttene og konkurransesvømmerne på Sofiemyr.

Gratulerer til alle med gode resultater!