All påmelding skjer via www.tryggivann.no Her finner du også oppdaterte priser for hvert kurs.

Er du usikker på hvilket parti som passer ditt barn, så anbefaler vi å teste nivåvelgeren for å hjelpe deg å velge: https://www.tryggivann.no/nivaavelgeren.aspx

Hvis du ikke skulle få ønsket plass anbefaler vi å melde deltaker på venteliste. Hvis du svømte med oss før sommeren og ikke har meldt deg av er du fremdeles påmeldt og trenger ikke melde på deltaker på nytt.

DFI Svømming fakturer treningsavgift en gang i måneden. Våre kurs er kontinuerlige, det vil si at vi ikke har noen start eller slutt. Når barna har fått til alle delmålene for kurset flyttes de automatisk opp når det blir ledig plass på neste kurs.

Barn som svømmer med DFI må være medlem hos Bølgen men kan da gratis bruke det fantastiske Bølgenanlegget utenom trening. Bølgenmedlemskap for DFI-svømmere koster 170 kr/måned . Hvis man ikke er medlem koster det 125 kr per inngang hos Bølgen.

I tillegg til treningsavgift og Bølgenmedlemskap må våre utøvere også betale medlemskontingent til DFI (hvis du allerede trener med DFI, så har du allerede DFI-medlemskap). Dette koster 200 kr/år for barn og 400 kr/år for voksne.