Siste ritt i rittserien Elektroidé Cup gikk av stabelen denne uken. Alle rittene til et flotte eventyr i Seierstenmarka. Akkurat i år kom høsten en dag for tidlig og siste ritt ble gjennomført i det man gjerne omtaler som “entusiastvær”. Det hindret likevel ikke at vi fikk store smil og god idrett.

 

Resultatene fra rittene og sammenlagt ligger ute her:

https://my.raceresult.com/197080/results

 

Se bilder fra siste ritt

https://photos.google.com/share/AF1QipMT4Fqlnm_kWpFv0KKRmQ8TchW0zxONGSKDuU4LYc5aj0ea0lJu73I1Phfvu-W2yA?key=ZTJOdkxGS1VCaFRreE1Vdm5leVZPdEhQalhMNU1B

 

 

Rittet var også klubbmesterskap i terreng for DFI Sykkel og vi gratulerer: Teodor Melsom-Johansen M11/12, Mathias Melsom-Johansen M13/14, Ida Marie Lund Torskangerpoll K13/14, Leon Schlotterbeck M15/16 og Jørn Larsen (Senior) som nye klubbmestre i DFI Sykkel

DFI Sykkel ønsker å takke alle deltakere, løypevakter, kioskvakter, kake- og bollebakere, foreldre, støttespillere, øvrig stab og alle som har bidratt til at rittene er mulig å gjennomføre.

Noen spesielle vil vi likevel fremheve:

 

  • Elektroidé AS som støtter denne cupen med en treårig avtale, dette sørger for forutsigbare rammevilkår for klubben og setter oss i stand til å planlegge for de neste årene.
  • Hege Solberg som stiller som sanitetsansvarlig og er en hel heiagjeng alene. Takk for at du hjelper til på akkurat denne måten.
  • Våre naboklubber: Follo SK og Soon CK ved Jørgen og Martin. Takk for at dere tar med dere rytterne deres til vårt arrangement, vi håper dere alle sammen har fått gode opplevelser gjennom fire ritt og ønsker å komme tilbake neste år.
  • Våre ungdoms-ryttere som stiller opp som riggehjelp, maskoter og premieutdelere. Deres innsats er avgjørende for at deltakerne får en god rittopplevelse.

 

Vi har allerede satt datoene for neste års ritt: 8.5, 5.6, 21.8 og 4.9

 

Tusen takk for i år og velkommen tilbake til Elektroidé Cup Drøbak 2023.