Det var en fantastisk helg for oss, med store sportslige prestasjoner, store smil, mestring på mange nivåer og rett og slett masse god idrettsglede.

Før vi ser mot 2023 ønsker vi å takke noen som har vært med å forme og bidra til årets SkanseCross. Takk til Håndverksbakeriet for fantastisk bakverk, både sponsede premiebrød, men også focaccia og småbakst til løypevakter og kommissærer.

Takk til Follo Autoco for logistikkhjelp. Takk til Mesterhus AS ved Sindre Sandberg og Gitarer ved Fjorden ved Frank Kvinge for lån av gjerder til arena. Takk til Frogn Kommune samt grunneiere for godt samarbeid. Takk til Follo Museum ved Truls Erik Johnsen for støtte og spyleplass. Takk til NCF ved Henriette Götz for flott samarbeid. En takk også til kommissærer fra NCF for god innsats.

Takk til medlemmene i Drøbak sykkelklubb og frivillige utenom klubben for dugnadsinnsats gjennom den siste uken. Formidabelt! Det er særlig én i den faste arrangementsgjengen vi hadde i tankene gjennom helgen. Neste år håper vi på å være fulltallig ❤️

Takk til alle ryttere, støtteapparat og tilskuere. Uten dere hadde det ikke vært noen SkanseCross.

 

Vi sees i 2023.

#crossisboss