Marijo Jovic – Hovedtrener.Marijo kom til DFI før årets sesong. Han har i 2022 vært ansatt som Sportslig leder – en jobb han fortsetter i også fremover. I 2023 vil Marijo i tillegg ha hovedtreneransvaret for vårt A-lag herrer i Amedia ligaen.

Marijo er utdannet UEFA-A trener med en trenerfortid i hjemlandet Kroatia, Follo og Moss. Vi har hatt gleden av å bli godt kjent med den dyktige kroaten, og er veldig glad på vegne av hele klubben å kunne fortelle at Marijo blir i klubben på heltid også fremover.

Spillerne i A-lags troppen er allerede godt kjent med Marijo, da han også i 2022 sesongen har vært jevnlig på treningsfeltet. Vi gleder oss til å se hva Marijo kan få ut av vår unge A-lags tropp kommende sesong.


Even Ødegaard – Trener

 Even har vært trener på A-laget i DFI siden 2019. I tillegg har han vært hovedtrener for 2006 kullet som gikk hele vegen og vant G 16 Interkrets i 2022.

I 2023 vil Even ha sitt hovedfokus på A-laget, men vil sammen med Marijo jobbe tett med trenerteamet rundt JR laget. Even er den treneren som står bak mye av den fotballfilosofi vi i dag ser de eldste lagene i DFI følger. Vi er derfor meget fornøyd med å ha Even med oss videre. Even er også utdannet UEFA-A trener.

Med Marijo og Even bak rattet er vi som klubb trygge på at de etablerte A-lags spillerne og klubbens mange unge talentene, har et svært kompetent og bra trenerteam. Vi gelder oss allerede til neste sesong.

Vi vil samtidig takke Kristian Semmen, hovedtrener i perioden 2019 – 2022, så mye for jobben han har lagt ned. Kristian har gjort en fantastisk jobb for DFI Fotball. Han har vært med på å tilrettelegge for den løsningen vi her presenterer.


MVH Vidar Færgestad
Styreleder DFI Fotball