DFI Fotball er største klubb i NFF Østfold, og er nettopp blitt sertifisert som Kvalitetsklubb. Vi har flotte treningsfasiliteter med 2 stk 11-er kunstgressbaner med undervarme, som er snøfrie hele vinteren. Vi er en veldrevet klubb med stabil ledelse og ryddig økonomi.

Vårt 2006-kull gutter ble i 2022-sesongen vinnere av G 16 Interkrets. Som klubb er dette 5. året på rad vi deltar på øverste nivå i denne klassen. Vi spiller kommende uke kvalik for å delta i G 16 IK også i 2023. Denne spillergruppen er nå på veg inn i JR fotballen.

Marijo Jovic kom til DFI i 2021 sesongen. Han er Sportslig leder ansatt i 100% stilling, med et ekstra ansvar for å følge opp alle klubbens over 100 frivillige foreldretrenere. Fra d.d. er Marijo også hovedtrener for vårt A-lag herrer. SR gruppen deltar med lag i Amedia ligaen (4. div) og 5. div i 2023.

Even Ødegaard har vært hovedtrener for 2006 kullet i DFI siden de var barn. I tillegg er Even trener for A-laget – det skal han være også i 2023.

I DFI Fotball har vi en 2-delt JR gruppe for gutter. En JR 1-gruppe hvor alle de som trener mye og vil utvikle seg mest mulig deltar. I tillegg har vi en JR 2-gruppe hvor de som ønsker 2 økter pr uke deltar. Dette er adskilte treningsgrupper som også spiller kamper på ulikt nivå (enkelte spillere deltar på begge arenaer)


Vi søker hovedtrener for JR 1 i DFI Fotball


Treneren vi søker etter skal jobbe tett sammen med Marijo og Even. I DFI Fotball har vi et klart uttalt mål å satse på talenter fra egen klubb og klubbene i nærområdet som søker seg til oss i DFI. Vi har et A-lag som også bekles av spillere som holder JR alder. Et tett samarbeide A-lag og JR lag er derfor helt nødvendig. Marijo og Even er begge utdannet UEFA-A trenere.

Vi ser etter:

- Trener med god fotballfaglig kompetanse – helst UEFA B  (erfaring kan kompensere for dette)
- Trener som deltar på minst 2 treninger pr uke (gjerne mer) + har kampansvar.
- En person som liker å jobbe i team, men som er trygg i lederrollen og tar ansvar for gruppa.
- En person som er flink på menneskelige relasjoner, og som er et forbilde for spillerne i væremåte.

Lønn / godtgjørelse etter avtale.

I trenerteamet til JR 1 gruppa er det ansatt en ekstern hjelpetrener som også var her i 2022 sesongen + at gruppa har bidrag fra trenerressurs og lagleder fra foreldregruppa. Alle disse kjenner gruppa godt. Vi tror allikevel at det er viktig å nå få inn en ekstern hovedtrener som skal ha hovedansvaret for JR 1. Men vedkommende blir altså ikke stående alene på feltet.

Vårt JR 1 lag spiller i 2023 i KM serien i NFF Østfold – med klare ambisjoner om å hevde seg, og om mulig kvalifisere oss til spill i Interkets G 19 i 2024. Gruppa vil ha sin hovedstamme fra årets 2006-spillere.

Kan treneren vi leter etter være deg?

Ta kontakt med en av følgende personer for en første samtale:

Sportslig leder:  Marijo Jovic -  Mobil 939 89 646 – Mail sportsligleder.dfi@gmail.com    
Trener:  Even Ødegaard – Mobil 412 64 745 – Mail: evenjohan80@gmail.com
Styreleder:  Vidar Færgestad – Mobil 9056 5750 – Mail: styreleder.dfifotball@gmail.com