I aspirantklassen deltok Emily S., Therese, Isolde, Hedda, Stella og Thea. De gjorde en strålende jobb i alle apparater. Gøy å turne i nye drakter og å få fine pokaler etter konkurransen.

Synne, Hermine og Amanda deltok i rekruttklassen. Etter en flott bomøvelse ble Synne belønnet med 2. beste bomkarakter av alle. Hermine kjørte nye og selvvalgte øvelser i bom og frittstående. Selv med litt nerver ble det en bra konkurranse. Amanda gjennomfører stabile øvelser og gjorde blant annet en fin bomøvelse uten fall. Til slutt ble det 7., 21. og 26. plass til jentene fra Drøbak. 

I klasse 1 for stigegymnaster deltok Sofie og Sigrun. Totalt endte Sofie på en 5. plass og Sigrun ble nummer 6 av 20 gymnaster i sin klasse. Jentene hadde en god konkurranse der Sigrun presterte til 2.beste karakter i frittstående og Sofie til 5.beste bomkarakter selv med et fall.

Takker trenere 

Trener Hege oppsummerer konkurransen som "En bra dag i hallen" og skryter av sine medtrenere Ada, Kaja og Christina som har stått på hver uke for at jentene skal ha det gøy og lære. Også foreldrene til gymnastene skryter av trenerne til konkurransepartiet og takker for innsatsen for deres barn. 

Nå venter DFI Tropp & Turns juleshow for konkurransejentene, før det blir vennskapskonkurranse med Langhus Turn i Skihallen den 10. desember. Der skal også de ferskeste konkurransegymnastene vise seg frem.