Selv med brukket hånd reiser Karoline Børke til Belgia for å representere DFI i det internasjonale parkourarrangementet This Girl Jam. Hun får dessverre ikke konkurrert på grunn av skaden, men skal være med å trene det hun kan og støtte opp om det internasjonale kvinnemiljøet i den mannsdominerte idretten parkour. Det skal også filmes til en parkourdokumentar, og vi håper å se Karoline i den. 

Også nasjonalt er Karoline involvert i å bygge opp andelen kvinner og jenter som deltar på parkourtreninger og -konkurranser gjennom å bidra til ulike prosjekter og arrangementer. 

Drøbaksjenta forteller til Amta at det var tøft å starte på parkour som eneste jente, men at det er et godt miljø og at hun i dag trives sammen med gutta. Hun forteller også at hun er ekstra oppmerksom på jentene hun er trener for i DFI, og jobber for at de trives og ønsker å fortsette så lenge som mulig. 

Internasjonal pallplassering 

I 2022 deltok Karoline Børke i «Oslo Movement Gathering» og kapret andreplassen etter en imponerende finale i klassen style. Dette var hennes første konkurranseopptreden, og i tillegg en internasjonal konkurranse avholdt i Oslo. Hun imponerte med å ta med sølvmedalje hjem til Drøbak. 

Vi i DFI heier frem Karoline og setter pris på alt hun tar med tilbake til klubben. Karoline bidrar til idrettsglede hver uke på parkourtreninger i Seiersten Aula.